MediaWatch

Tre nye kvinder og én mand til TV 2-toppen

TV 2 har hentet tre nye kvinder til deres bestyrelse. Dermed består bestyrelsen ligeligt af kvinder og mænd.

Der er udskiftning i toppen af TV 2. Bl.a. har man ansat tre nye kvinder.

De nye kvinder inkluderer filminstruktør Annette K. Olesen, jurist og partner Sunstone Capital, Merete Lundbye Møller samt den tidligere Aarhus-borgmester, jurist Louise Gade. Men det er ikke kun kvindelige kræfter, TV 2 har ansat. Også DR’s tidligere tv-direktør, Bjørn Erichsen, træder ind i bestyrelsen. Det skriver Politiken.

Ansættelsen af de nye bestyrelsesmedlemmer sker som et led i målet om at rette kønsbalancen op i TV 2-bestyrelsen, der nu består af tre mænd og tre kvinder. Ud af bestyrelsen træder tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard fra Parken Sport og Entertainment, Tine Roed fra Dansk Industri, tidligere nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen samt advokat Steffen Kjærulff-Schmidt.

Kulturminister Uffe Elbæk (R) vil på TV 2’s generalforsamling d. 26. april indstille, at den nuværende formand Lars Liebst fortsætter, samt at redaktør Palle Smed også fortsætter i bestyrelsen.

- CT

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Seneste nyt

Se flere jobs