MediaWatch

DJ hædrer Kaare R. Schou med pris

Dansk Journalistforbund overrakte i aftes Carsten Nielsen-legatet, der er en hæderspris, der gives til et DJ-medlem, der ”med udtryksmæssig gennemslagskraft har præget samfunds- og kulturdebatten, eller som har markeret sig ved en særlig faglig indsats.” Prisen blev overrakt til den tidligere TV 2-journalist Kaare R. Schou.

Dansk Journalistforbund overrakte i aftes Carsten Nielsen-legatet, der er en hæderspris, der gives til et DJ-medlem, der ”med udtryksmæssig gennemslagskraft har præget samfunds- og kulturdebatten, eller som har markeret sig ved en særlig faglig indsats.”

Prisen blev overrakt til den tidligere TV 2-journalist Kaare R. Schou.

”Han har kæmpet for ytringsfriheden og pressens arbejdsvilkår gennem et ihærdigt arbejde i Pressenævnet lige siden dets oprettelse 1. januar 1992. I 20 år har prismodtageren været med til at behandle klager og afsige kendelser, når kollegerne havde forbrudt sig mod de vejledende regler for god presseskik,” sagde formand Mogens Blicher Bjerregård iflg. Journalisten.dk.

Legatet udgør en bronzeskulptur og 20.000 kr.

- CT

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Seneste nyt

Se flere jobs