MediaWatch

TV 2 markerer Titanic-år med dokumentar og film

Danskerne bliver ikke i tvivl om, at det i år er 100-året for forliset af skibet Titanic. Både DR og TV2 har planlagt programmer for at mindes forliset. TV 2 viser lørdag d. 14. april James Camerons filmatisering fra 1997, ’Titanic’, med Leonardo Dicaprio og Kate Winslet. Det storslåede kærlighedsdrama var nomineret til 14 og vandt 11 Oscar-statuetter ved uddelingen i 1998.

Danskerne bliver ikke i tvivl om, at det i år er 100-året for forliset af skibet Titanic. Både DR og TV2 har planlagt programmer for at mindes forliset.

TV 2 viser lørdag d. 14. april James Camerons filmatisering fra 1997, ’Titanic’, med Leonardo Dicaprio og Kate Winslet. Det storslåede kærlighedsdrama var nomineret til 14 og vandt 11 Oscar-statuetter ved uddelingen i 1998.

Som optakt til storfilmen viser TV 2 om eftermiddagen d. 14. april den nye britiske dokumentar ’Stemmer fra Titanic’, der sætter det tragiske forlis i et nyt perspektiv og ser på katastrofen fra det iskolde havs synsvinkel.

- CT

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs