MediaWatch

Over 2 mio. så dansk EM-guldsejr

Med over to millioner danskere klæbet til tv-skærmen, da de danske håndboldherrer sejrede over Serbien, var seertallet helt i særklasse.

Danmarks sejr i EM-finalen i håndbold mod Serbien søndag aften tiltrak 2.271.000 seere, og i de afgørende minutter var flere end 2,65 mio. seere inde og se med.

Da de danske håndboldherrer sidst vandt EM-guld i 2008, var seertallet på 2.047.000 i gennemsnit til de to halvlege.

"Vi har med EM-slutrunden i håndbold fået en fantastisk start på TV 2's gigantiske sportsår, og seertal omkring 2,5 millioner viser, at stor sport og TV 2 som hele Danmarks hjemmebane samler danskerne om nationale begivenheder," siger TV 2's sportschef, Frederik Lauesen i en pressemeddelse.

Seertallet på 2.271.000 er det højeste seertal til en sportskamp på TV 2 siden kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet ved EM i fodbold i 2004.

 - PFL

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Seneste nyt

Se flere jobs