MediaWatch

Berlingske bliver kunde hos Mediamovers

Som et led i den seneste sparerunde i Berlingske Media har koncernen valgt at lægge produktionen af Berlingskes boligmagasin ud af huset. Magasinet skal fremover produceres af bureauet Mediamovers, der allerede står for produktionen af flere kunde- og avismagasiner. Det erfarer MediaWatch.

Som et led i den seneste sparerunde i Berlingske Media har koncernen valgt at lægge produktionen af Berlingskes boligmagasin ud af huset.

Magasinet skal fremover produceres af bureauet Mediamovers, der allerede står for produktionen af flere kunde- og avismagasiner. Det erfarer MediaWatch.

I forvejen er også Jyllands-Posten kunde hos Mediamovers - og her har man også besluttet at lægge mere ud til bureauet. Ud over det ugentlige magasin Viva skal Mediamovers fremover også producere rejsetillægget Explorer.

På Berlingske er udliciteringen ikke faldet i god jord blandt medarbejderne, der mener, det vil gå ud over den redaktionelle kvalitet af Boligen.

- LR 

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs