MediaWatch

Endnu en Spotify-konkurrent melder sin ankomst

Konkurrencen tilspidses på markedet for online musik-streaming med Sonys nye musiktjeneste – Music Unlimited.

Først TDC Play, så Wimp, Spotify og Rara. Nu melder endnu en musiktjeneste sig på banen i kampen om danskernes gunst, Sonys Music Unlimited. Det skriver Berlingske.

Music Unlimited blev lanceret i december 2010, og vil med åbningen i Skandinavien dække i alt 13 lande.

Musiktjenesten rummer omkring 12 millioner sange, som kan høres på Sonys fjernsyn, Blu-ray-afspillere, Playstation 3-spillekonsoller, Vaio-PCer, de nye tavlecomputere og Android-mobiltelefoner fra Sony Ericsson.

Det kommer til at koste 49 kroner om måneden som basisabonnement med ubegrænset og annoncefri adgang til at lytte med. Med et Premium-abonnement til 89 kroner om måneden kan man høre alle sange, som man måtte ønske sig, oprette personlige favoritspillelister og få adgang til top 100-musikkanaler, som regelmæssigt opdateres.

Music Unlimited er en del af den japanske elektronikgigant Sonys slagplan om at bygge et gigantisk underholdningsnet op. Sony kan som den eneste af de store elektronikproducenter også levere indhold til tjenesterne, hvorved Sony-udstyr skiller sig ud fra konkurrenternes, der mere gør det muligt at købe sig til indhold udefra.

- CT

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Seneste nyt

Se flere jobs