MediaWatch

B.T. klar med krone-app

Royale fans kan nu få nyheder om Margrethe, Mary, Marie og de andre kongelige på mobilen - B.T. lancerer app'en 'Royal'.

B.T. sender i dag applikationen 'Royal' på gaden i App Store, der lover at levere den seneste nyhedsstrøm om de kongelige.

”I B.T. Royal app’en er det muligt at læse alle de seneste nyheder om både de danske og de europæiske kongelige. Derudover er der masser af billedgallerier, og man kan få nyhedsalerts på netop sine favorit-kongelige. På den måde kan man f.eks. altid være fuldstændig opdateret på, hvilke politikere der vil nedlægge Kongehuset, hvordan Kronprinsesse Mary klæder sig, eller hvilken reality-kendis prins Gustav dater for tiden,” siger Peter Brüchmann, chefredaktør på B.T., i en pressemeddelelse.

Applikationen er den tredje af B.T.'s niche-apps - de to første har Caroline Wozniacki og Tour de France som omdrejningspunkt. Den nye app er sponsoreret af Berlingskes 'Sweetdeal' og er gratis. B.T.s nyhedsapp har netop rundet 50.000 downloads, melder dagbladet.

- LR

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Seneste nyt

Se flere jobs