MediaWatch

TV 2 Zulu får Jørgen Clevin-look

TV 2 Zulu kan fejre 10 års fødselsdag med nyt design, der indtager legeland.

TV 2 Zulu har fra i dag fået nyt design - et såkaldt Jørgen Clevin-look, hvor pap og flamingo er vigtige ingredienser - og hvis nogen synes, det ser lidt barnligt ud, så er det kun godt.

"Med det nye look og Zulus nye identer slipper vi legelysten, vitaliteten og humoren endnu mere løs," siger marketingchef Line Sichmann, TV 2 Networks Promotion, til tv2.dk.

TV 2 Zulus tidligere design blev sat i luften for cirka to år siden - men den korte levetid er en del af strategien.

"Det har – meget bevidst – været en relativt kort levetid for vores kanal-look, fordi TV 2 Zulus seere altid skal opleve, at kanalen sprudler og overrasker. Også mellem programmerne," siger Line Sichmann.

Eksempel på det nye Zulu-airlook
 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Seneste nyt

Se flere jobs