MediaWatch

MediaWards 2009: Det analoge sluk var vigtigst

Årets branchebegivenhed var ifølge MediaWatch læsere det analoge sluk - se hvem der vandt i de øvrige kategorier i årets MediaWards

Med 43 procent af stemmerne løb det analoge sluk med en klar førsteplads i afstemningen om at blive 2009's største branchebegivenhed.

Dermed har MediaWatch afsluttet årets uddeling af MediAwards.

2009 var nok et år i krisens tegn, men der var trods alt ting at fejre. Blandt andet fik danskerne ikke mindre end syv nye tv-kanaler at vælge imellem - og MediaWatch-læserne valgte først og fremmest DR's børnekanal Ramasjang, der løb med en klar førsteplads i konkurrencen om at blive årets nye kanal.

DR trak også det længste strå i afstemningen om årets talkshow, hvor Anders Lund Madsen vandt med Det nye Talkshow. Og som om det ikke var nok satte DR 2 sig på førstepladsen i afstemningen om årets nye tv-serie ('Manden med de gyldne ører'), mens DR Update leverede årets nye tv-vært (Louise Hededam).

Så skulle den DR-ged vist også være barberet.

Der var dog også andre at fejre i 2009, mente MediaWatch' læsere.

For eksempel Ugemagasinet Ræson, magasinet Helse Motion, Anders Breinholt, Berlingskes websatsning 'Ugen' og relanceringen af Politiken.dk.

Her følger samtlige MediAwards afstemninger:

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere