MediaWatch

Egmont skifter direktør i Serieforlaget

Egmont-guldægget Serieforlaget skifter direktør. Jan Neiiendam siger farvel, og direktør Frank Knau tager over.

Efter et par år med utilfredsstillende indtjening har Egmont Serieforlagets danske afdeling iværksat en plan, der skal forbedre lønsomheden. Det betyder, at forlaget har taget afsked med adm. direktør Jan Neiiendam. Koncerndirektør for Egmonts Kids Media-division, Frank Knau, overtager selv posten som adm. direktør for Egmont Serieforlaget i Danmark.

”Vi har besluttet at forenkle forretningen i det danske serieforlag. Vi samler desuden en række af vores kreative kræfter i en ny samlet enhed. Populært sagt, så skal vi arbejde smartere og sikre, at vores kreative produkter bliver udnyttet bedre i alle de lande, hvor Egmont opererer,” siger Frank Knau i en pressemeddelelse.

 Den nye daglige ledelse fremover består af Tony Jørgensen i rollen som direktør for Publishing og Frank Pedersen som Finansdirektør

”Jeg har været utrolig glad for mine år i Egmont. Jeg vil gerne ønske Frank Knau og hans nye team held og lykke med udfordringen,” siger Jan Neiiendam.

- MediaWatch

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs