MediaWatch

Nyhedsavisens regnskab modtaget

11 dage efter deadlinen blev overskredet, fik Nyhedsavisen sendt det længe ventede årsregnskab for 2007. Det bekræfter Erhvervs- og Selskabssstyrelsen over for Nyhedsbureauet Newspaq.

11 dage efter deadlinen blev overskredet, fik Nyhedsavisen sendt det længe ventede årsregnskab for 2007.

Det bekræfter Erhvervs- og Selskabssstyrelsen over for Nyhedsbureauet Newspaq.

"Erhvervs- og Selskabssstyrelsen kan hermed meddele, at styrelsen her til eftermiddag har modtaget årsregnskaberne for 2007 for Nyhedsavisen A/S," skriver kontorchef Lars Funch til Newspaq.

Mandag bliver regnskabet skannet og kan derefter bestilles på cvr.dk.

Tidligere på ugen præsenterede Nyhedsavisen en redningsplan, hvor de islandske storaktionærer er skiftet ud med det amerikanske ventureselskab Draper Fischer Jurvetson, der har investeret et trecifret millionbeløb i gratisavisen. |NP|

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs