MediaWatch

TV-producent rystet over konsekvenser af dokumentar

Det kom bag på Thomas Heurlin, at presseomtalen af tv-serien 'Anni og Erik goes to Hollywood' har fået parret til at gå fra hinanden.

Det er i den grad kommet bag på Thomas Heurlin, at presseomtalen af tv-serien 'Anni og Erik goes to Hollywood' har fået parret til at gå fra hinanden.

Thomas Heurlin er tv-dokumentarist fra Koncern Film og TV, der har produceret tv-serien til Kanal 5.

Ifølge B.T. er han rystet over, at den negative presseomtale, parret har fået, er årsag til, at de ikke længere er sammen. Han oplyser samtidig, at tv-folkene bag serien godt kendte til Anni Fønsbys fortid. Han erkender, at man måske skulle have taget hendes tidligere prostitution med i serien, men siger samtidig, at det ikke var den historie, man ønskede at fortælle.

"Lige nu ved jeg heller ikke, om det havde hjulpet særlig meget. Der er mange, der har en fortid, men ikke nogen, der i den grad er blevet sat i gabestok på den måde," siger Thomas Heurlin til B.T. Anni Fønsby og Erik Damgaard stod over for at skulle giftes, da programmerne begyndte, men er nu gået fra hinanden. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Annoncører afviser regeringens lempelse af kviklånslov

Regeringens ændring af kviklånsloven, der bl.a. skal holde hånden under lokale idrætsforeningers sponsorater, får en kold skulder af Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der vil have gjort op med loven.

Seneste nyt

Se flere jobs