MediaWatch

Hvor er du, Mads Bo Petersen?

Mads Bo Petersen er portal manager på TV3 New Media. Han sidder på kontoret på Christianshavn og forbereder sig mentalt til et møde.

Mads Bo Petersen er portal manager på TV3 New Media. Han sidder på kontoret på Christianshavn og forbereder sig mentalt til et møde.

Hvor er du?

Lige nu sidder jeg ved mit skrivebord på TV3 på Christianshavn og indkalder til møder.

Hvad tænker du på?

Jeg tænker på at jeg om en time har møde med en ekstern leverandør, som jeg skal holde et oplæg for, så jeg forbereder mig mentalt på at give en briefing. Det er en samarbejdspartner som vi på TV3 laver noget sammen med vedrørende Paradise Hotel.

Hvad skal du i dag?

I dag har jeg møder her til formiddag og mødefri eftermiddag, hvor jeg skal lave et oplæg til et møde, jeg har i morgen tidlig med min redaktion, hvor vi skal finde på hvad der skal ske hen over sommeren på nettet.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs