MediaWatch

Viasat tror på dansk tv

Med nye afsnit af 2900 Happiness og den ny dramaserie 'Lulu - bankrøverens kone' kommer efteråret til at blive dansk på Viasat.

Med nye afsnit af 2900 Happiness og den ny dramaserie 'Lulu - bankrøverens kone' kommer efteråret til at blive dansk på Viasat. "Kanalerne er ikke blot afhængige af reklameindtægter, men også af at komme med i de programpakker, vi udbyder. Det er dansk produceret tv med til at sikre," siger Viasats adm. direktør, Kim Poder, til Berlingske Tidende. I løbet af fem år har TV3 og TV3 Plus fordoblet investeringerne i selvproduceret dansk tv. "Vi er lykkedes vældig godt med det de seneste år, hvor vi har fået flere abonnenter end nogensinde. Så den opskrift har vi tænkt os at fortsætte med," oplyser Kim Poder. Udover 2900 Happiness og den ny 50 mio. kr.-dramaserie byder efteråret også på et nyt underholdningsprogram med Lars Hjortshøj som vært. |NP|

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs