MediaWatch

Jesper Beinov til Midtjyske Medier

Berlingske Tidendes debatredaktør tiltræder ny stilling som online-redaktionschef

Berlingske Tidendes debatredaktør tiltræder ny stilling som online-redaktionschef

Det oplyser Det Berlingske Officin i en pressemeddelelse.

Skiftet sker så snart der er fundet en afløser for Jesper Beinov i debatredaktørstillingen.
 
Jesper Beinov kom til Berlingske Tidende i april 2006 fra Videnskabsministeriet, hvor han var kommunikationschef for Helge Sander. Han er 36 år og uddannet cand. mag. Han har ud over den journalistiske erfaring i de seneste år også nået at tage en master i Europastudier.
 
"Jesper Beinov har i den grad bidraget til at give Berlingske Tidendes debatsider og udviklingen af avisens meningsunivers et mangfoldigt og markant præg, lige som han har været en vigtig bidragyder til debatterne i Berlingske Tidendes fagredaktørkreds. Når nu Jesper Beinov har haft et meget stærkt ønske om af personlige grunde at kunne flytte teltpælene til Jylland, så er det med store glæde, at jeg nu kan byde velkommen til ham i en anden vigtig funktion i koncernen hos chefredaktør Dorthe Carlsen på Midtjyske Medier som ansvarlig for online-aktiviteterne på Midtjyske", siger chefredaktør på Berlingske Tidende og koncernchef Lisbeth Knudsen.
 
Ansv. chefredaktør  i Midtjyske Medier, Dorthe Carlsen, siger: "Vi vil i Midtjyske Medier øge opmærksomheden på vores onlineaktiviteter. Debat og interaktion med læsere og brugere vil være i fokus. Jesper Beinov er med sit brede kendskab til mediekanaler og med sin erfaring fra print-online integrationen fra Berlingske Tidende den helt rigtige til at styre  Midtjyske Mediers fem mediehuse ind i en helt ny  og offensiv fase".

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Annoncører afviser regeringens lempelse af kviklånslov

Regeringens ændring af kviklånsloven, der bl.a. skal holde hånden under lokale idrætsforeningers sponsorater, får en kold skulder af Danske Annoncører og Markedsførere under Dansk Erhverv, der vil have gjort op med loven.

Seneste nyt

Se flere jobs