MediaWatch

Ny Alliance kaprer TV 2-redaktør

Ulla Østergaard forlader jobbet som redaktør på TV 2 News til fordel for et job som pressechef for det nystiftede parti Ny Alliance. Den politiske verden er dog ikke helt ukendt for Ulla Østergaard, der tidligere har arbejdet som pressechef i Indenrigs- og Sundhedsministeriet under Lars Løkke Rasmussen. Derudover har hun været leder af Jyllands-Postens politiske redaktion. "Vi har været oprigtigt glade for at have Ulla med på det hold, der har løbet News i gang. Hende overblik, næse for nyheder og ikke mindst hendes indgående kendskab til dansk politik har gjort Ulla til et klart aktiv for nyhedskanalen," skriver kanalchef på TV 2 News Mikkel Hertz ifølge Business.dk. Ulla Østergaard fratræder sin stilling i TV 2 News med øjeblikkelig virkning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs