MediaWatch

Jobportal lancerer web-tv for jobsøgende

Ledige danskere kan nu finde et nyt job ved at se tv på nettet. Jobindex går nu i luften med Danmarks første job-tv-kanal på internettet. På jobindex.dk vil jobportalen vise indhold, der er målrettet jobsøgning og jobannoncering, oplyser Jobindex i en pressemeddelelse. Web-tv'et vil f.eks. vise firmapræsentationer, der er målrettet jobsøgende, og jobrelaterede videoer om stresshåndtering og karriereplanlægning. Direktør for Jobindex Kaare Danielsen siger til Børsen Mediemarked, at video på nettet er på vej frem, og at det med tiden bliver helt almindeligt for virksomhederne at præsentere sig selv på video over for jobsøgende. I første omgang bliver der produceret 10 klip på tre minutter med jobtips.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs