MediaWatch

Aller-aktien dykker efter årsregnskab

Aller-aktien under navnet Rella Holding er i dag faldet 9 pct. til kurs 136 og ligger nederst blandt de danske aktier. Det store fald kommer efter gårsdagens offentliggørelse af Rella-regnskabet. Aktieanalytiker hos Danske Equities, Henrik Schultz, siger til nyhedsbureauet Direkt, at resultatet var væsentligt lavere, end han havde ventet. Det skriver Børsen. Årsregnskabet viste, overskuddet før skat landede på 445 mio. kr., hvilket er 210 mio. kr. dårligere end sidste år. Omsætningen viste dog en svag fremgang og var tæt på 4 mia. kr. for bladsalg i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det dårligere resultat tilskrives bl.a. den svenske netportal Spray, det nye hovedkvarter ved Fisketorvet samt et tocifret underskud på ugebladet Fokus, der netop er blevet lukket efter ti måneder. Aller-koncernen udgiver hver uge 3,3 mio. ugeblade.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs