MediaWatch

TvDanmark-ejer ud med stort underskud

Det er særligt svigtende reklameindtægter og omlægninger i aktiviteterne, der er årsag til SBS' store tab i 2001,. Især aktiviteterne i Sverige, Finland og Grækenland trækker ned, skriver Radionyt.com.

SBS, der også driver radiostationerne The Voice og Pop FM i Danmark, oplevede en svagt voksende omsætning fra 3.638 milliarder kroner i 2000 til 3.673 milliarder kroner sidste år.

På omkostningssiden steg udgifterne til gengæld med næsten 240 millioner kroner. Samtidig forværredes driftsresultatet, så SBS i 2001 havde et driftsunderskud på 234 millioner kroner mod kun 29 millioner kroner året.

Udover TvDanmark ejer og driver SBS radiostationerne The Voice og Pop FM i København og Odense samt The Voice i Århus. I Sverige står SBS bag en række radiostationer i Stockholm, Malmö og Göteborg. I Finland ejer og driver SBS seks radiostationer.

SBS er desuden aktiv med radio- og tv-stationer i Belgien (Flandern), Danmark, Finland, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Sverige, Ungarn og Østrig, oplyser Radionyt.com.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere