MediaWatch

Duften af Bourgogne på nettet

Sammenslutningen af vinproducenter i Bourgogne (BIVP) har lavet et nyt web-site, hvor det er muligt for brugerne at opleve atmosfæren i Bourgognes verdensberømte vindistrikt.

Sitet er et af de første, der tilbyder brugerne en multi-sansemæssig oplevelse ved at kombinere billede, lyd og duft, oplyser France Telecom, der sammen med BIVP og it-selskabet SQLI står bag det nye site.

Duftene er omhyggeligt udvalgt af BIVPs specialister, og byder på nuancer af skov, friskhøstet hø, vanille og solbær såvel som den særlige duft af vin og træ i Bourgognes vinkældre.

Initiativtagerne bag sitet understreger dog, at man ikke har forsøgt at genskabe duften af de berømte Bourgogne-vine, der ikke kan simuleres.

De brugere, der ikke har duft-applikation på pc'en, må i stedet besøge Landbrugsmessen i Paris, hvor sitet den 3. marts bliver lanceret.

En udgave med kun billeder og lyd bliver samtidig tilgængelig på nettet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs