MediaWatch

TV3 klar med nyt indenfor i-TV

Den ekstra underholdning gælder for alle med en digital parabol fra Viasat samt guldkunde-status. Med fjern-betjeningen i hånden vil disse kunder få adgang til fire nye interaktive tilbud, som aldrig før er set i Danmark, hedder det i den seneste Viasat Mediamail.

De fire nye tilbud er: Playercam, Highlights, Replay samt Statistik. Gældende for alle på nær Replay-funktionen er, at når de er aktiveret bliver billedet fra hovedkampen automatisk mindre og placeret i højre hjørne af skærmen.

I "Replay" bliver hele kampen lagt med 1 minuts forsinkelse, med mulighed for at gense nærkampe og frisparksforsøg efter eget ønske.

"Playercam" zoomer blandt andet ind på en udvalgt favorit-spiller, eller fokuserer på nærkampe mellem angreb og forsvar.

"Highlights" viser højdepunkter fra kampen sendt direkte igen som de sker, uden at man behøver at forlade hovedkampen.

Og sluttelig kan seeren under "Statistik" hente opdaterede spillerinformationer med mere frem på skærmen i løbet af kampen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs