MediaWatch

71 grader Nord II i luften 4. februar

Vært på 71 grader Nord er den tidligere jægersoldat, Nicolai Moltke-Leth, og han skal i løbet af 22 dage lede 13 ekspeditionsdeltagere 2500 kilometer stik nord til målet i Nordkap.

TvDanmark lover at årets udgave af 71 grader Nord - et Nordisk Film TVs program - bliver endnu hårdere end førsteudgaven, som sidste år blev nomineret til en "Rose d'Or" ved Montreux tv-festivallen.

Hver anden aften bliver en af deltagerne således stemt ud af programmet.

71 grader Nord bliver sendt på TvDanmark2 og havde i foråret 2001, ifølge TvDanmark, 150,000 seere på ugeplan og toppede med 207,000 seere i finaleprogrammet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs