MediaWatch

TDC har udsigt til ny ADSL-konkurrent

Overvejelserne kommer på et ubelejligt tidspunkt for TDC, nu hvor Orange er stoppet med at levere ADSL til private husstande, og hvor selskabets eneste konkurrenter, Tiscali og CyberCity, arbejder på at få hævet markedspriserne på de mindste ADSL-forbindelser. Det skriver Jyllands-Posten.
Telia-datterselskabet, Telia Stofa, forsyner i dag 60.000 husstande i Danmark via kabel tv-nettet, mens Stofa leverer kabel til 610.000 husstande.
Ansvarlig for Telia-koncernens internetaktiviteter, Indra Åsander, siger, at købet af Powercom er et bevis for, at Telia vil satse på ADSL-markedet.
I dag betaler danskerne to tredjedele mere for ADSL hos TDC, end svenskerne gør hos Telia.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs