MediaWatch

Speednames i vækst

Bestyrelsesformand, Frank Ewald, partner i Internet Venture Scandinavia, der ejer halvdelen af selskabet, siger, at han forventer en omsætningsvækst på 50 procent i 2002. eVentures er også blandt aktionærerne i Ascio Technologies, skriver Børsen.

Speednames, som selskabet oprindeligt hed, er i dag et datterselskab af Ascio Technologies, og beskytter blandt andet brands, firmanavne og mærker på Internettet for kunder som for eksempel Lundbeck, Carlsberg og Post Danmark.

Ascio Technologies arbejder også med en teknologi til digital identitet - et marked hvor blandt andet Microsoft går efter dominansen.

Til gengæld har Sun skabt en alliance med 31 virksomheder for at skabe et konkurrerende alternativ.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs