MediaWatch

AOL Time Warner taber milliarder

Selskabet afsluttede 2001 med et nettotab på 15,5 milliarder kroner, hvilket er en forværring i forhold til 4. kvartal 2000, hvor tabet blev på knap 9,5 milliarder kroner. Det skriver BBC.

Det negative resultat skyldes ifølge selskabet omkostninger i forbindelse med selve fusionen mellem AOL og Time Warner samt afskrevne investeringer. Afskrivningerne alene beløb sig til 14,6 milliarder kroner af det samlede nettotab.

Jerry Levin, administrerende direktør for AOL Time Warner, mener, at selskabet set i lyset af den generelle økonomiske nedgang i 2001 har opnået " et stærkt resultat".

Levin fastholder at AOL Time Warner i 2002 vil fortsætte med at minimere omkostningerne samt lancere nye produkter og services.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Seneste nyt

Se flere jobs