MediaWatch

Telia åbner comhjem.dk

Brian Gjerstrup, administrerende direktør for Telia Internet, siger i forbindelse med åbningen, at man med comhjem.dk ønsker at vise, at man har det bedste og mest attraktive udbud inden for bredbåndsunderholdning.

- Vi vil hele tiden være på forkant med bredbåndsudviklingen - ikke mindst i forhold til vores udbud af services. Og vi for-venter på denne måde at blive de danske bredbåndskunders foretrukne valg på Internettet -, siger Gjerstrup.

comhjem.dk skal, ifølge Telia, fungere som "hjemmets portal", og blandt de oplevelser der venter på de danske internet- og bredbåndskunder er Games on Demand, nyheder, musik-videoer, filmtrailers, søgemaskine, e-mail, debatter, afstemninger samt fællesskaber med mere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs