MediaWatch

Bush talte til børnene via Internettet

Talen til børnene fokuserede på terrorangrebet den 11. september og den efterfølgende krig mod terror. Det skriver Reuters.

- Jeg vil særligt gerne have jer til at forstå, at krigen vi kæmper mod terrorisme handler om jeres fremtid og vort land,- lød det fra George Bush i talen til børnene.

- Vi kæmper for at beskytte Amerika, så du og andre unge amerikanere kan forfølge jeres drømme og vokse op i fred og frihed. Vi kæmper for alle frihedselskende mennesker verden over,- forsatte han.

Talen blev lagt ud på det Hvide Hus' hjemmeside og kunne således læses samtidig med, at George Bush i Kongressen holdt sin store tale til nationen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs