MediaWatch

StepStone mod bedre tider

Jan Stenberg, bestyrelsesformand i StepStone, bekræfter i forbindelse med indkaldelsen til næste måneds ekstraordinære generalforsamling, at den igangværende restrukturering fungerer efter planen. Det skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge Stenberg har den omfattende restrukturering, som StepStones nye ledelse gik igang med i slutningen af november, foreløbig udviklet sig som den skulle. Og han ser derfor frem til offentliggørelsen af regnskabet for 4. kvartal, som finder sted den 28. februar.

Næste måneds ekstraordinære generalforsamling skyldes ønsket om at øge den fuldmagt på 40 millioner nye aktier, som blev udstedt tilbage i marts sidste år.

Fuldmagten ønskes udvidet til 186 millioner aktier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs