MediaWatch

Svenske IDG varsler opsigelser

International Data Group Holding (IDG) er et af verdens førende it-forlag, som udgiver 300 publikationer i 85 lande. Op mod 40 medarbejdere står nu til at miste jobbet i Sverige, og afdelingen i Norge afviser heller ikke nedskæringer, skriver Dagens Næringsliv.

- Vi må se på organisationen og tilpasse os de markedsbetingelser, der gælder nu. Vi har for mange ansatte ud fra de produkter vi har på forlaget, siger markedsschef i Sverige Martin Fältström

Faldet på it-markedet har sammen med lavere annoncebudgetter gjort tiderne vanskelige for IDG.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs