MediaWatch

Dyremose: Fusion med Telia umulig

Dyremose mener at en fusion mellem de to nordiske selskaber rent branchemæssigt ville være fornuftigt, men simpelthen umuligt på grund af selskabernes aktuelle aktiekurser. Det skriver Dagens Industri.

Ifølge TDCs topchef findes der rundt om i Europa en række mulige fusionspartnere, men ingen af dem har den fornødne kapital til et eventuelt opkøb.

I den forbindelse fremhæver Dyremose telegiganten, Deutsche Telekom, der faktisk havde været istand til at opkøbe samtlige nordiske teleselskaber, hvis det ikke var fordi selskabet havde valgt at satse alt på UMTS-licenser.

Dyremose sagde afslutningvist at TDC i øjeblikket befandt sig i en god periode og fastholdt forventningerne for 2001 og 2002.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs