MediaWatch

Teleselskaber forklarer forsinkelser

Det drejer sig ifølge Berlingske Tidende om TDC, Sonofon, Telia, Telmore, Song Networks, Dublyooh, Tiscali, debitel, Orange og Tele2.

Club Blah Blah blev i første gang overset af Telestyrelsen og har derfor fået forlænget fristen for indsendelse af sin rapport.
Nummerportabilitet skulle have været gennemført senest den 1. juli 2001, og branchens egen frist, den 21. januar i år, har man heller ikke kunnet holde, hvilket Telestyrelsen mener er klart utilfredsstillende for kunderne.
Nu vil man vurdere omfanget af problemet og gennemgå teleselskabernes forklaringer. Hvis redegørelserne ikke er tilfredsstillende, har Telestyrelsen mulighed for at give dagbøder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs