MediaWatch

Riskær bag nyt dotcom-projekt

Kunder skal være rige mennesker, der har behov for at holde styr på deres investeringer. Disse skal kunne få et overblik ved at betale Riskær for at samle oplysningerne sammen, og herefter gå ind på hjemmesiden www.Fxline.net. Det skriver Politiken.

Virksomheden vil også tilbyde at formidle kontakten mellem abonnenter og banker, børsmæglere eller andre finansielle forretninger.
Klaus Riskær Pedersen peger på, at det er et koncept, han er ved at afprøve, og der slet ikke er garanti for, at det kan holde. Men går det godt, skal han ud og lede efter investorer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs