MediaWatch

Gem ferieminderne online

Den nye service er skabt i et samarbejde mellem TDC Inter-net, føtex, som er en del af Dansk Supermarked samt et af Europas førende fotolaboratorier CeWe Color.

Servicen betyder at forbrugerne, hvis de afleverer fotoposen i føtex, med et enkelt kryds kan sikre sig at billederne et par dage senere også ligger på Internettet.

Servicen gør det dermed hurtigt og nemt, at dele billeder med familie og venner uden at skulle bruge tiden på for eksempel at scanne papirbilleder ind.

Afdelingschef i TDC Internet, Per Rasmussen, siger følgende om den nye service:

- Samarbejdet med Dansk Supermarked og CeWe Color om det nye online fotoalbum på Opasia.dk giver alle de for-brugere, der ikke har et digitalt kamera, mulighed for at udnytte en lang række af de fordele, der er ved digitale billeder.

Det er også nemt at genbestille uden negativer, når billederne ligger online i albummet. Desuden er der jo også en sikkerhed i at have billederne liggende i, hvad der svarer til en bankboks -.

Ifølge TDC Internet er der lagt stor vægt på netop sikkerheden og servicen er derfor omfattet af blandt andet brugernavn samt password.

Prisen for at få lagt billederne ind på Opasia.dk er 29,95 og det er gratis at have op til 50 billeder ad gangen liggende i det virtuelle fotoalbum.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere