MediaWatch

Dyremose træt af fusions-snak

Det fastslår adm. direktør i TDC Henning Dyremose. Overfor Jyllands-Posten giver han udtryk for, at han er træt af at kommentere rygter om fusion med enten Telia eller Telenor.

Henning Dyremose har ikke pr. princip noget imod, at f.eks. Deutsche Telekom køber TDC om et par år, eller at TDC og Telia fusionerer. Men i princippet kunne TDC's nuværende ejerstruktur fortsætte evigt, siger han.

Dyremose vil meget hellere tale om, at TDC gennem det seneste år har fordoblet sin omsætning i Norge og Sverige, så den nu udgør næsten en milliard kroner.

Strategien er helt enkel - det drejer sig om at erobre de største erhvervskunder på de to nordiske markeder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs