MediaWatch

Tormod Hermansen forlader Telenor

Fratrædelsen sker i overensstemmelse med Hermansens kontrakt og Telenor understreger, at man har i sinde at finde en afløser i god tid før hans fratrædelse.

Tormod Hermansen, 61, har været administrerende direktør for Telenor siden januar 1991 - dengang gik selskabet under navnet Televerket.

Hermansen har en økonomisk grad fra universitet i Oslo (1964) og i årene frem til 1973 har han haft indtil flere research- og uddannelsesmæssige stillinger.

I perioden 1967-1970 var han tilmed ansat som researcher hos United Nations Research Institute for Social Development (UNIRISD) i Genevé.

Fra 1973 og frem til 1991 arbejdede Hermansen i den offent-lige administration, hvor han havde flere ledende poster - senest i perioden fra 1986 til 1991 som generalsekretær i det norske Finansministerium.

Tormod Hermansen har gennem årene også bestredet adskillige tillids- og bestyrelsesposter flere af dem som bestyrelsesformand.

Han vil i et år fra sin fratrædelse fortsat være til rådighed for Telenor, hvorefter han endegyldigt trækker sig tilbage.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs