MediaWatch

Playstation2 hjælper Sony

Regnskabet offentliggøres imorgen, fredag, og hjulpet på vej af et godt salg af elektroniske småprodukter, samt den yderst populære spilkonsol Playstation2, venter markedet et positivt resultat. Det skriver ZDNet.

Salget af den populære spilkonsol har trodset den økonomisk dystre situation, der fulgte i kølvandet på blandt andet terror-angrebet den 11. september.

Sony mener at effekten ligefrem kan vise sig positiv for selskabet, da det får stadig flere forbrugere til at bruge mere tid i hjemmet.

Mere hjemmetid fører til øget efterspørgsel, og alene i julemåneden har selskabet solgt 5 millioner eksemplarer af Playstation2 på verdensplan.

Salget i Japan og USA er endvidere mere end fordoblet i forhold til 2000.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs