MediaWatch

Vodafone op på 100 millioner kunder

Vodafone har tidligere meldt ud at selskabet forventede at nå 100 millioner kundemærket i marts som samtidig markerer udgangen af finansåret. Baggrunden for at målet blev nået inden skyldes kundetilvækst i Vodafones datterselskaber, skriver Financial Times.

Kundetilvæksten er på linje med analytikernes forventning og går dermed imod de seneste ugers voksende bekymring for, at markedet ville mærke en negativ effekt af, at stadig flere landes mobilmarkeder har nået mætningspunktet.

Sir Christopher Gent, administrerende direktør for Vodafone, siger, at kundetilvæksten set over hele året har været stærkere end forventet, mens det seneste kvartal, som dækker julemåneden, viste sig at være på linje med forventingerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs