MediaWatch

Telia afskediger salgschef

Konkurrenten TDC følger trop og har afskediget Søren Bostrup-Sørensen, der var direktør for det tilsvarende område hos selskabet. Det skriver Børsen.

Bostrup-Sørensens afgang hang sammen med konkurrence-sagen, hvor TDC formentlig får en bøde for at kræve faste forhandler-priser på sine mobilprodukter.
Her er Telia ikke anklaget, og afskedigelsen af salgschef Niels Erik Christensen skyldes ene og alene dårlige resultater.

Christensen var blandt andet ansvarlig for, at Telia, ifølge teleselskabet selv, kom til at hænge på 40.000 mobiltelefoner. Kilder vurderer, at tallet er over dobbelt så stort.
Den nye direktør for Telia Mobile i Danmark, Terje Christoffersen, har fået selskabets mobilsalg op igen siden sin tiltrædelse i december 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs