MediaWatch

T-Mobile kræver UMTS-regler ændret

Kai-Uwe Ricke, administrerende direktør for T-Mobile, mener, at reglerne for udbygningen skal ændres, så de enkelte operatører får mulighed for at beholde deres licens også selvom de går sammen om projektet, skriver Dagens Industri.

Ricke forventer at der vil ske en konsolidering af det tyske mobilmarked og understreger i den forbindelse, at hans selskab agter at deltage i en sådan en af slagsen.

T-Mobile og Vodafone D2 sidder idag på 40 procent af det tyske mobilmarked, mens de resterende 60 procent deles mellem Debitel, MMO2's Viag Interkom, Mobilcom samt KPN Mobiles E-Plus.

Ricke spår at der maksimalt er lønsomhed til tre individuelle netværk på det tyske marked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs