MediaWatch

AOL Time Warner sagsøger Microsoft

Microsoft anklages for at have udnyttet sin i forvejen store markedsandel til at skubbe mindre konkurrenter, i dette tilfælde Netscape, ud af markedet og derved mindske konkurrencen. Det skriver BBC.

AOL Time Warner konstaterer, at Netscapes markedsandele er faldet drastisk siden midten af 1990'erne i takt med Microsofts kraftige markedsføring af sin egen Internet Explorer.

Microsoft er tidligere af det amerikanske justitsministerium og 18 amerikanske stater blevet anklaget for konkurrence-forvridning, men i november indgik man et forlig.

Ni af staterne er imidlertid ikke tilfreds med det indgåede forlig og kræver strengere straffe over for Microsoft.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs