MediaWatch

Wanadoo med fremgang i 2001

Wanadoo, ejet af France Telecom, havde en total omsætning sidste år på 1,56 milliarder euro (11,6 milliarder kroner). Det var en fremgang fra 2000 på 41 procent.

I forhold til året før blev den del af omsætningen, der stammer fra aktiviteter uden for Frankrig, tredoblet, skriver Wanadoo i en pressemeddelelse.

- I det kommende år venter vi en stigning i antallet af annoncører på vores katalog-virksomhed på nettet. Samtidig regner vi med, at den succesfulde integration af Freeserve og Indice Multimedia fortsætter, siger Wanadoo-chef Nicolas Dufourcq.

Derudover regner Wanadoo med, at 2002 bliver bredbåndets år. I 2001 repræsenterede bredbåndsbrugerne omkring ni procent af Wanadoos active abonnenter - en stigning fra 5,8 procent året før.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs