MediaWatch

Mobilsiden.dk klar med mobilauktion

Tjenesten er døbt Mobilauktion.dk, og fungerer ifølge Mobil-siden.dk som en gratis online auktion uden gebyrer og indviklede funktioner.

- Vi synes det er ærgeligt at mange ikke får solgt deres brugte telefon videre, når de køber en ny - idag er en brugt telefon jo ikke nødvendigvis en dårlig telefon. Men det er klart, at "succes-gebyrer" og besværlige funktioner, har gjort det uinteressant for mange overhovedet at prøve.

Netop derfor besluttede vi at skabe Mobilauktion.dk. Det har fra starten været indlysende at vores tilbud skal være gebyrfri -, siger ansvarshavende for Mobilsiden.dk John G. Pedersen.

Mobilauktion.dk kan skræddersyes på en lang række måder og sikrer blandt andet en mindstepris i forbindelse med salg.

Interesserede kan kigge nærmere på de nye tjeneste her

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs