MediaWatch

Hacking på tilbagetog

Hack-o-metrets data kommer fra eSecs overvågning af danske og svenske kunde-netværk og viser, at hackernes aktivitet var faldende i slutningen af året efter et intenst efterår. Det skriver Børsen.

Baggrunden for faldet i den samlede aktivitet tilskrives hovedsagligt den afdæmpede spredning af Nimda-virussen. eSec oplyser endvidere, at antallet af de såkaldte Trojan-scanninger i december 2001 var faldet til indeks 93 mod 107 i november 2001.

Sikkerhedsvirksomheden advarer dog fortsat mod http-angreb, som i december var faldet til 1/8 i forhold til september. Faldet tilskrives opdaterede antivirusprogrammer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs