MediaWatch

eBay og AOL hæver gebyr

eBay vil hæve gebyret på "final value fees", som er den andel selskabet tager i forbindelse med hvert gennemførste salg. Gebyret bliver hævet med en kvart procent, skriver Financial Times.

Selskabet planlægger ligeledes at hæve gebyret for at sætte biler til salg på eBay Motors. Her skal det fremover koste 40 dollar en stigning på 15 dollar i forhold til idag.

AOL vil hæve det månedlige abonnementsgebyr for de abonnenter som benytter en anden internetudbyder. Stigningen bliver på 5 dollar fra 9,95 dollar idag til 14,95.

Prisstigningen, som ventes at ramme en million brugere, er den første af sin art siden AOL lancerede sin service tilbage i 1996.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs