MediaWatch

Erhvervsportal vil minimere blanketter

Erhvervsminister Bent Bendtsen (K) overrakte i går førstepræmien i en projektkonkurrence om portalen. Det skriver Børsen.

Konsortiet Solva, der blandt andet består af BBDO A/S, LEC A/S, KPMG, TDC og Danske Bank fik førsteprisen på 225.000 kroner og indleder nu kontraktforhandlinger med Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Divisionsdirektør Johannes Mortensen fra LEC, der er en del af Maersk Data Gruppen kalder projektet for en public service kanal på Internettet.

Accenture i samarbejde med Post Danmark kom på anden-pladsen i konkurrencen, og et konsortium bestående af IBM i samarbejde med blandt andet Kraks Forlag fik en tredjeplads.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs