MediaWatch

DR vil stoppe erhvervslivets sortseere

Kampagne- og inspektørkoordinator Birgit Sørensen, DR Licens, siger, at der kun er tale om et skud, men at man har langt færre kunder end de cirka 500.000 virksomheder, der er i Danmark idag. Det skriver JydskeVestkysten.

Erhvervslicenserne er billigere end husstandslicenserne og for 1.029 kroner årligt dækkes fem fjernsyn eller radioer i samme rum. Der skal dog også betales licens for radioer i meje-tærskere og i Post Danmarks biler.

Den danske udgave af pejlevognen er forældet og derfor sendt på pension, men Birgit Sørensen siger, at de stadig har inspektører, der ringer på hos folk og tjekker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs