MediaWatch

Microsoft sætter sikkerhed i højsædet

Bill Gates meddelte onsdag via e-mail sine medarbejderne om koncernens nye politik, som han kalder "sikker IT anvendelse"

Richard Forno, teknisk chef i sikkerhedsfirmaet ShadowLogic, mener, at Microsofts har et seriøst problem i forhold til sikkerhed og stabilitet i deres service og produkter.

- Gates initiativ er ikke nogen nyhed. Bill Gates sagde noget lignende for fem år siden, da han annoncerede, at Internettet vil blive integreret med Microsofts produkter, - siger Fono til CNET.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs