MediaWatch

Gensyn med hjemme-pc-ordningen

Tidligere skatteminister Ole Stavad (S) stoppede ordningen i 2000 til stor skuffelse blandt medlemmer af den nye regering. Den nye ordning betyder at arbejdsgiveren minimum bidrager med 25 procent af udgiften eller mere, skriver Jyllands-Posten.

Under den forrige ordning kunne det offentlige komme til at bøde for to-tredjedele af prisen, og højtlønnede blev ramt via nedslag i pension og feriepenge.

Samtidig bevirkede løntrækket, at mange tjenestemandsansatte blev udelukket fra ordningen - blandt andet på grund af uoverskuelige pensionstekniske vanskeligheder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs