MediaWatch

Telia vil udvide mobilnet

Det er planen, at mobilnettet skal gøres landsdækkende - et mål, som Orange regner med at nå i løbet af sommeren 2002, skriver Børsen.
Ved udgangen af 3. kvartal 2001 havde Telia 351.000 mobilkunder i Danmark, og det tal skal nu op på en halv million.

Den midlertidige Telia-direktør, Terje Christoffersen, vurderer samtidig, at det vil være nødvendigt at erobre kunder fra konkurrenterne, hvis Telia skal opnå den ønskede vækst.
En af de muligheder, der byder sig, er at tilbyde kunderne billige mobiltelefoner. En ordning som de tre store selskaber TDC, Sonofon og Orange er stoppet med.
Fra konsulentfirmaet Andersen Management International lyder meldingen, at Telia får svært ved at erobre de nødvendige kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs