MediaWatch

Leje af video nu på nettet

Kunderne er tilsluttet et højhastighedsfibernet lejet af Power-com og Københavns Energi, der har stor kapacitet og derfor er velegnet til film. Det skriver Politiken.

Administrerende direktør i Dansk Bredbånd, Kim Sonne, siger, at kunden kan vælge film på kundeportalen og dermed slipper for at gå ned i en videobutik. Prisen bliver 35 kroner for at leje en film i et døgn.

I begyndelsen vil kunderne kun kunne se filmen på deres pc, og der vil kun være omkring 25 film at vælge mellem, da det mest fungerer som en test.

På den anden side af Atlanten er softwaregiganten Microsoft på vej med sin settopboks, Ebox, der giver mulighed for at tilslutte tv'et.

TDC forventer at lancere video-on-demand i 4. kvartal 2002, selv om selskabet har sat et samarbejde med TV 2 og Egmont i bero.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs